lördag 31 oktober 2009

Irak dag 5: Matchdagen

Det var knappt att man tog sig ut ur arenan efter matchen trots att över 100 kravallpoliser och militärer fanns på plats. Helt galet.

Något långt inlägg hinner jag dock inte med nu, men det finns bilder i mängder. Läs mer på Folkbladet.nu där det finns sju artiklar om matchen.

Imorgon, lördag, åker vi mot Erbil, där flygplatsen är, igen. Det för att Ersboda ska möta deras lag på söndag. På återseende!

6 kommentarer:

  1. Hallå, människa du befinner dig i KURDISTAN och inte Irak, du får ta och ändra på det där. Det är två helt olika länder med olika språk.

    Fina bilder, mer bilder önskas :)

    SvaraRadera
  2. Hej du anonyma människa. Vad jag vet så befinner jag mig faktiskt i den Irakiska delen av Kurdistan. Kurdistan är inget land ännu, även om det kanske blir det i framtiden.

    Ha det bra och tack för att du besöker min blogg.

    SvaraRadera
  3. Men hohohohoho, det där var det dumaste jag hört, ursäkta mig. Seröst, skärp dig! Du befinner dig i den södra delen av Kurdistan och inte "Irakiska kurdistan" som du påstår.

    Du kanske inte ser det som ett land, men Kurdistan har faktiskt ca 43 miljoner invånare, därmed skall den självklart ses som ett eget land, trots att den ännu inte förklarats som självständigt.

    Seså och ta ut tummen ur röven, du befinner dig i KURDISTAN.

    SvaraRadera
  4. Anonym: Jag tror att det är Du får ta och läsa på. Jag förstår att du vill att det ska vara som du säger, och det kanske vore det bästa. Men som det är nu så är jag i Irak. Så är det bara.

    Bara för att en region har ett visst antal invånare blir det inte ett eget land =)

    SvaraRadera
  5. Jag är påläst lilla gubben, du däremot verkar sakna all kunskap kring landet. Maten, hotellet och vänligheten du upplever i det landet är från Kurderna och inte araberna. Keep it in mind!! Så, change it to Kurdistan, make me happy ;)

    Anyway, gillar dina bilder jätte mycket. Kommer inte säga "lycka till" förens du håller med om att du befinner dig i KURDISTAN :)

    SvaraRadera
  6. Jag medger - som jag gjort hela tiden - att jag befinner mig i Kurdistan ;)

    SvaraRadera